WORKSHOP

Ook zelf kunstwerkjes maken kan in mijn atelier: op diverse avonden organiseer ik workshops. 

Wanneer je een activiteit met een groep wil plannen kan dat ook. Stuur gerust een mail en dan bekijken we de mogelijkheden.

Workshop: Collage-paneeltje

Donderdag 26 oktober a.s. vindt van 19.00 u tot 21.00 u de workshop collage-paneeltjes plaats. Deze worden afgewerkt met epoxy zodat je een waar kunstwerkje hebt.


Workshop: Servies versieren


Donderdag 9 november start ik met de workshop servies versieren. Deze workshop vindt plaats van 19.00 u tot 21.00 u.


Alle workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. De kosten zijn € 35,-. Ze vinden plaats van 19.00 u tot 21.00 u in mijn atelier in Haaren.

Aanmelden kan via info@janetleduc.nl en bij vragen uiteraard ook.SCHILDERCURSUS

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Ik werk in een kleine groep (max. 5 personen) in eigen atelier, hierdoor krijgt iedereen alle aandacht wanneer dit nodig is. Met veel praktische tips, leuke opdrachten en in een fijne sfeer leer je op een ontspannen wijze (beter) schilderen. Of lijkt het je leuk en wil je graag het van begin af aan leren, is dit ook een mooie gelegenheid om te starten. Plezier in schilderen staat voorop. Iedereen is vrij om eigen werk te schilderen (kan in overleg met mij uitgezocht worden) of desgewenst geef ik ook klassikaal opdrachten. Kleurenleer, compositie, perspectief en verschillende schildertechnieken komen aan bod in de lessen.

Maandagochtend van 10.00 u tot 12.00 u.

Dinsdagmiddag van 14.00 u tot 16.00 u

10 lessen € 200,- De lessen vinden plaats in Haaren, met voldoende parkeergelegenheid.

Voor aanmelding en vragen mail naar info@janetleduc.nl of bel/app naar 06-38892511.KINDERATELIER

In het kinderatelier gaan de kinderen op ontdekkingsreis met verschillende materialen. 

Vroeger waren er uitgebreide handarbeidlessen op de lagere school. Hierbij leerde je met verschillende materialen knutselen. Ik vind het dan ook erg leuk om kinderen kennis te laten maken met schilderen en knutselen met een grote creatieve vrijheid. Hierbij bestaat geen goed of fout, je eigen fantasie mag dan ook grenzeloos ontwikkeld worden en zo gaan ze samen op ontdekking gaan. Ik geef 1x per maand op woensdagmiddag Kinderatelier. De kinderen gaan dan schilderen of knutselen. Iedere keer een ander thema, maar de essentie is dat ze lekker met hun handen creatief mogen zijn. De groep zal max bestaan uit 5 a 6 kinderen. En plezier staat altijd voorop.

Woensdagmiddag van 14.00 u tot 16.00 u. De kosten zijn € 15 per keer incl. materiaal en ranja en wat lekkers. 

Er kan voor woensdag 18 oktober kan er weer ingeschreven worden. Leuke activiteit voor in de herfstvakantie met vriendje of vriendinnetje eventueel.

In verband met de aanmeldingen die al binnen zijn, wordt er ook dinsdagmiddag 17 oktober a.s. kinderatelier gegeven. 


Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om het kinderfeestje in het atelier te vieren. App of bel gerust voor de mogelijkheden en de daarbijbehorende prijzen.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram