SCHILDERCURSUS
De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Ik werk in een kleine groep (max. 5 personen) in eigen atelier, hierdoor krijgt iedereen alle aandacht wanneer dit nodig is. Met veel praktische tips, leuke opdrachten en in een fijne sfeer leer je op een ontspannen wijze (beter) schilderen. Of lijkt het je leuk en wil je graag het van begin af aan leren, is dit ook een mooie gelegenheid om te starten. Plezier in schilderen staat voorop. Iedereen is vrij om eigen werk te schilderen (kan in overleg met mij uitgezocht worden) of desgewenst geef ik ook klassikaal opdrachten. Kleurenleer, compositie, perspectief en verschillende schildertechnieken komen aan bod in de lessen.
Maandagochtend van 10.00 u tot 12.00 u.
Dinsdagmiddag van 14.00 u tot 16.00 u.
De lessen vinden plaats in Haaren, met voldoende parkeergelegenheid. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Uiteraard ben je altijd welkom kennis te komen maken en een kijkje te nemen in mijn atelier.
Voor aanmelding en vragen mail naar info@janetleduc.nl of bel/app naar 06-38892511.


 

WORKSHOP

Ook zelf kunstwerkjes maken kan in het atelier: op diverse dagen organiseert Janet workshops. 

Wanneer je een activiteit met een groep wil plannen kan dat ook. Stuur gerust een mail en dan wordt samen gekeken de mogelijkheden.


Workshop: Collage-paneeltje

De workshop duurt 2 uur en de kosten zijn € 45.  Deze worden afgewerkt met epoxy zodat je een waar kunstwerkje hebt. 

De volgende workshop is 

Donderdagavond 11 april 2024 van 19.00 u tot 21.00 u (nog enkele plaatsen vrij)

Donderdagavond 18 april (VOL)


Workshop Kennismaking met epoxy

NIEUW: éénmalig geef ik een workshop collagepaneeltjes waarbij je zelf epoxy gaat gieten! Kosten begint bij € 45 (2 paneeltjes). De nadruk ligt op het materiaal ipv het kunstwerk. 

Evt uitbreiding voor groter kunstwerkje worden extra kosten berekend. Ivm de aanmeldingen is er een extra ochtend ingepland.

Donderdagochtend 4 april 2024 van 10.00 u tot ongeveer 12.00 u (VOL)


Workshop: wandbordjes en tegeltjes

 


De workshop wandbordjes/-tegeltjes versieren houdt in dat je eigen wandbordjes maakt. Deze workshop vindt plaats van 19.00 u tot 21.00 u en kost € 35. Inschrijven kan voor 

Woensdagavond 8 mei 19.00 u
Alle workshops zijn inclusief alle basismaterialen, koffie/thee en iets lekkers. Ze vinden plaats in mijn atelier in Haaren.

Aanmelden kan via info@janetleduc.nl en bij vragen uiteraard ook.


KINDERATELIER

In het kinderatelier gaan de kinderen op ontdekkingsreis met verschillende materialen. 

Vroeger waren er uitgebreide handarbeidlessen op de lagere school. Hierbij leerde je met verschillende materialen knutselen. Ik vind het dan ook erg leuk om kinderen kennis te laten maken met schilderen en knutselen met een grote creatieve vrijheid. Hierbij bestaat geen goed of fout, je eigen fantasie mag dan ook grenzeloos ontwikkeld worden en zo gaan ze samen op ontdekking. De kinderen gaan dan schilderen of knutselen. Iedere keer een ander thema, maar de essentie is dat ze lekker met hun handen creatief mogen zijn. De groep zal max bestaan uit 5 a 6 kinderen. En plezier staat altijd voorop.

Woensdagmiddag 8 mei van 14.00 u tot 15.30 u. De kosten zijn € 20 incl. materiaal en ranja en wat lekkers. 


  


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram